Ostio

Beter bewegen,
beter functioneren

Een persoonlijke aanpak

Bij Ostio geloven we sterk in de kracht van een holistische benadering van het lichaam, waarbij ik gebruik maak van manuele technieken om het volledige lichaam te behandelen. Ik ben ervan overtuigd dat dit leidt tot betere resultaten dan het individueel behandelen van specifieke klachten.

Een persoonlijke aanpak staat centraal. Ik neem graag de tijd om naar jouw verhaal te luisteren en ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt. Bij mij ben je geen nummertje, maar een individu met unieke behoeften.

De ostio bedrijfscultuur is mensgericht en persoonlijk, en ik streef ernaar om een omgeving te creëren waarin je je begrepen en ondersteund voelt. Als moeder en vrouw snap ik je mogelijke klachten en wat je voelt.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan het herstellen en verbeteren van je algehele gezondheid en welzijn. Neem gerust contact met me op om een afspraak te maken of als je nog vragen hebt.

Over mezelf

Buiten de werkuren hou ik er van om te genieten van een lekker etentje of me sportief uit te leven met een potje tennis.

Qualitytime met mijn gezin vind ik heerlijk. Als kersverse mama van ons zoontje en plusmama van twee is er bij ons altijd leven in huis.

Ostio is ontstaan uit de leuke woordspeling “osteopathie praktijk” onder leiding van “Tine”.

Effectieve Osteopathiebehandelingen voor

Neem een kijkje in de praktijk

Samenwerkingen

Kinepelt

kinepraktijk

kinepelt kinesist logo

Levenslicht

Vroedvrouwenteam

Veerle Peeters

Doula

Ruth Nouwen

Vroedvrouw

Maak nu een afspraak